Shipwreck Hunters Make an Unusual Find


Swedish treasure hunters struck upon a mysterious disc-shaped find at the bottom of the Baltic Sea. Sonar scans show that 'UFO' at bottom of Baltic sea may actually be a top-secret Nazi anti-submarine defence lost since the Second World War
Objekti i cuditshem qe ndodhet ne fund te detit Baltik ka nderhyre me pajisjet elektronike te ekipit te filmimeve qe eshte ne proces zhytje me qellimin per ta filmuar ate dhe per te mesuar dicka me shume. Megjithate skeptiket jane duke u bere edhe me shume. Ekipi i gjuetareve te thesareve Suedeze Ocean X e zbuloi per here te pare kete objekt vitin e kaluar.Copyright © Flash News.

Blog Archive

Powered by Blogger.