Lion Attacks And Kills Woman at the Cat Haven in Fresno County, California 2013Lion Attacks Female To Death at the Cat Haven in Fresno County, California 2013 Lion Attacks Kills Woman To Death at the Cat Haven in Fresno County, California 2013 i felt for that girl See realtime coverage Lion fatally mauls woman at Calif. sanctuaryLion Attacks and Kills Girl at California Sanctuary, Cat Haven - California DUNLAP, CALIF. A male African lion killed a worker on Wednesday at a private wild animal park in Central California where the cat had been raised since it was a cub, authorities said. The worker was attacked and fatally injured after getting into an enclosure with the lion at Cat Haven in Dunlap, Calif., Fresno County sheriff's Sgt. Greg Collins said. The founder of the park, Dale Anderson, said the worker killed was a female intern-volunteer. The sheriff's office originally said the worker was male. Sheriff's Deputy at Cat Haven following fatal attack. / KPGE Investigators were trying to determine why the worker was inside the enclosure and what might have provoked the attack, Collins said. The facility, which is licensed by the California Department of Fish and Wildlife, is about 45 miles east of Fresno in the Sierra Nevada foothills. It is normally closed on Wednesdays, and only one other worker was there when the mauling happened, Collins said. He said the county received an emergency call from Cat Haven about 12:30 p.m., and a second call 20 minutes later reporting the injured person had died.
Në Kaliforni ndodhi një tragjedi, kur një vullnetare në kopshin zoologjik mbeti e vdekur pas sulmit të një luani. Të punësuarit shpjeguan se luani, i cili peshonte 160 kilogramë, asnjëherë nuk ka treguar shenja agresiviteti, dhe se çdoherë ka qenë i qetë dhe i disponueshëm për të lozur. Diana, 24 vjeç, e cila shërbente si vullnetare, shpesh herë ka hyrë në kafazin dhe ka lozur me luanin. "Të lejohet që një vullnetare pa përvojë të hyjë e vetme në kafaz me luan është tërësisht e papërgjegjshme", tha zv/kryetari i një shoqate për botën e egër. "Këto kafshë janë sikurse bombat të cilat nuk dihet se kur mund të shpërthejnë" shpjegoi ai. Babai i Dianës tha se vajza e tij po kënaqej duke punuar në kopshtin zoologjik dhe se ishte tepër e lumtur me punën e saj.Copyright © Flash News.

Blog Archive

Powered by Blogger.